"Запрошуємо на вистави Миколаївського театру!"
02 квітня
Запрошуємо на вистави Миколаївського театру!

16 квітня о 18:00 відбудеться комедія на дві дії «Оскар».

Історія про великі гроші, інтриги, афери і, звісно, кохання, вже більш, ніж півстоліття вражає прихильників легкого жанру чудовим французьким гумором і неординарністю ситуацій.

А яскраві образи, створені акторами Миколаївського театру, не залишать байдужими вельмишановну публіку. Режисер-постановник, художник-постановник, музичне оформлення – Лев Сомов.

17 квітня о 18:00 – комедія-концерт на дві дії «Оркестр».

В цій історії все злилося в єдине ціле. Палке кохання та ненависть, смішне й сумне, краса і потворність, талант і бездарність. І все це керується звичайним людським бажанням бути щасливим.

В «оркестрі» шість жінок і один чоловік, якому нелегко справлятися з жіночою логікою та бажаннями, і, при цьому, виходити на сцену та розважати публіку. Під час концерту всі артистки чарівні, молоді, талановиті… а за кулісами милі жінки стають зовсім іншими. Що криють в собі лаштунки «оркестру» ви дізнаєтеся, потрапивши на нашу виставу.

Ця вистава для істинного поціновувача театрального мистецтва: детектив і комедія, смерть і безмежне життя, французька музика, що заспівана наживо і видовищне танцювально-пластичне шоу.

«Оркестр» – це красиво, музично, несподівано, ефектно. Розбурхує душу, неначе бокал шампанського! Режисер-постановник, художник-постановник, музичне оформлення – Лев Сомов.

Запрошуємо на вистави Миколаївського театру! Запрошуємо на вистави Миколаївського театру! Запрошуємо на вистави Миколаївського театру! Запрошуємо на вистави Миколаївського театру!