"Вакансії"
10 лютого
Вакансії

Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша запрошує на роботу. Відкрито такі вакансії:

 

1. Головний художник.

Вимоги: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією художника не менше 3 років.

 

2. Художник – постановник.

Вимоги: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації; для магістра - без вимог до стажу роботи, спеціаліста - стаж роботи за професією художника-постановника II категорії - не менше 2 років, необхідні творчі здібності та майстерність.

 

3. Начальник радіо цеху.

Вимоги: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією звукорежисера - не менше 3 років.

 

4. Закрійник.

Вимоги: середньо-спеціальна освіта відповідного напрямку підготовки та стаж роботи за фахом 2 роки.

 

5. Художник-модельєр.

Вимоги: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр); для магістра, спеціаліста - без вимог до стажу роботи, для бакалавра - підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією художника не менше 3 років.

 

6. Водій АТЗ.

Вимоги: дозвіл на управління транспортними засобами категорій В, С, D.

 

7. Начальник відділу охорони праці.

Вимоги: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи з охорони праці — не менше 2 років.

 

За додатковою інформацією звертайтися за тел.: 0552 22-57-12, e-mail: teatr-kulisha@ukr.net