"У театрі показали, що таке безхребетність"
19 лютого
У театрі показали, що таке безхребетність

У театрі відбувся генеральний відкритий прогон довгоочікуваної вистави «Безхребетність» за п’єсою німецької драматургині Інгрід Лаузунд «Безхребетність або Міжхребцева грижа. Вечір для людей з неправильною поставою». Це перша карантинна прем’єра, працювали над нею близько чотирьох місяців. Режисер – заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк. Задіяні молоді актори театру.

«Вперше я побачив «Безхребетність» більше десяти років тому у Білорусі на фестивалі у виконанні Молодіжного театру з Мінська. Це була настільки потужна робота! Я хотів привезти колектив на «Мельпомену», та не вдалося через фінансові питання. Прийшов час – і ось, вона йде на сцені «Під дахом». Є вистави, які потрібно дивитись еліті, бомонду, молоді, от якраз ця вистава така», – зазначив художній керівник театру, народний артист України Олександр Книга.

Олександр Мудрий зіграв Хуфшмідта. Його герой – альфа-самець із комплексами та проблемами, які тягнуться з дитинства. Це була перша драматична роль актора.

«До цього часу я багато працював у театрі, щоправда, як ведучий театралізованих концертних програм. Я вчився у молодших за віком, але набагато досвідченіших акторів. Пощастило, що перша моя робота саме з режисером Сергієм Павлюком, бо так, як він вибудовує образ – безцінний досвід», - зазначив артист.

Прем’єра вистави відбудеться 19 та 20 лютого. 

 

Фото: Вадим Гнідаш

У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність У театрі показали, що таке безхребетність