"У Херсонському театрі з'явився мільйонер"
29 грудня
У Херсонському театрі з'явився мільйонер

«All inclusive, або мільйонер на тиждень» - вистава режисерки Катерини Слажнєвої «підірвала» сцену Херсонського театру. Музичне, драйвове дійство сама режисерка визначає, як експеримент, адже за її словами мюзикл має трохи іншу форму.

Однак, не дивлячись на сучасний підхід вистава подобається херсонським глядачам, адже квитки на неї придбати дуже важко.

Режисерка Катерина Слажнєва разом із хореографкою-постановницею Ольгою Саніною, хормейстрокою Валерією Мавріді-Михайловською та головним диригентом театру Артемом Філенком зібрали на одній сцені близько п’ятдесятьох людей. Адже, окрім акторів, у виставі задіяні оркестр, вокалісти, балет театру, дитяча студія «Пролісок», а також театральні діти, які працюють пліч-о-пліч із заслуженими та народними артистами України (це діти деяких працівників театру: Єгор Бусс, Поліна Буренко, Наталя Євенко).

Гарний новорічний настрій прагнула подарувати глядачам постановча група і їм це вдалося на відмінно. «Цією роботою я хотіла вдихнути надію на те, що все буде добре, що життя прекрасне і варте того, щоб ним насолоджуватися», - зазначила режисерка Катерина Слажнєва.

Варто зауважити, що режисерка Катерина Слажнєва працює у театрі з 2013-го року. Її діяльність характеризувалась переважно виставами для дітей, які вона з величезним натхненням втілювала на малій сцені театру. Однак, цього року режисерка піднялась на нову сходинку своєї творчої карєри. Катерина Слажнєва продемонструвала свою готовність до роботи із серйозним матеріалом, поставивши виставу «Незнайомка» і зробивши свою першу роботу на великій сцені - «All inclusive, або мільйонер на тиждень».