"«Творчість без кордонів»"
26 листопада
«Творчість без кордонів»

Національна Асамблея людей з інвалідністю України запрошує на інклюзивну подію під назвою «Творчість без кордонів», яка пройде в рамках проєкту «Сильні духом» та акції «Тиждень прав осіб з інвалідністю», приуроченого до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

1 грудня 2021 року,  середа, об 11:30 год. у театрі-кафе Херсонського академічного театру ім. М. Куліша (за адресою: Херсон, вулиця Театральна, 7) відбудеться інклюзивна подія під назвою «Творчість без кордонів».

Головними героями виступають діти з інвалідністю творчого колективу «Янголи Добра» НВК № 48, танцювального колективу «Крок вперед», члени громадської організації «ВООзІ «Велід», актори та вокалісти славетного театру.

Мета: засвідчити Херсонській громаді толерантне ставлення до дітей та молоді з інвалідністю, які відчувають себе повноцінними членами сучасної громади; продемонструвати безмежні творчі можливості дітей, молоді з інвалідністю; привернути увагу представників місцевої влади щодо створення сприятливих умов для розвитку реальної інклюзії в громаді.

Організаторами заходу виступили: Громадська організація «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю «Велід», творчий дитячий колектив «Янголи Добра» НВК № 48 спільно з Херсонським обласним академічним музично-драматичним театром ім. М. Куліша.

Зацікавлених осіб прохання звертатись до контактної особи: Віктор Булка, моб. +38 (066) 541-55-95.

#ТижденьПравОЗІ  #ТворчістьБезКордонів