"Театральне меню до Дня закоханих"
13 лютого
Театральне меню до Дня закоханих

Найпрекрасніше почуття, яке може відчувати будь-яка людина на планеті, це любов. День святого Валентина, який щорічно відзначають 14 лютого, здавна оповитий різними таємницями і легендами щодо його походження. Одні прихильники свята закоханих надають романтичне значення цьому дню, інші ж мають суто комерційний підхід до цього свята.

Херсонський театр підтримує першу думку, саме тому для херсонців та гостей міста підготували справжнє театральне меню присвячене святу закоханих. Розпочнемо свою святкову трапезу з чудового любовного настрою, яким пронизаний весь театр. Нотку романтики додає так званий комплімент від шефа у вигляді чудового виступу театральної оркестрової групи. Далі до уваги найвибагливіших гурманів перша, найголовніша та найосновніша страва – бенефіс народної артистки України Олени Галл-Савальської, який має назву «Зірка кохання». На глядачів чекає неймовірне шоу: пісні, танці, грандіозні декорації, неймовірна гра акторів та шквал емоцій. Крім цього глядачі зможуть придбати в театральному кафе смачні тістечка, які приготував справжнісінький Амур.

Цей день закоханих запамятається Вам надовго. Ми просимо не засмучуватись тих, хто не встиг придбати квитки на бенефіс, вистава відбудеться ще 28 лютого та 17 березня. Також ви зможете насолодитись святковим шоу 8-го березня. Для прекрасної половини нашого міста та області театр підготував музично-романтичний детектив «8-е диво світу». Чекаємо Вас на наших святкових виставах. З театром у серці!