"Театр готує імерсійну виставу-меню для театральної вечері «Вічність і ще один день»"
02 квітня
Театр готує  імерсійну виставу-меню для театральної вечері «Вічність і ще один день»

Театр готує нову прем’єру – імерсійну виставу-меню для театральної вечері «Вічність і ще один день». Автор п’єси – сербський письменник, класик світової літератури ХХ століття, творчість якого пов’язана з появою гіперлітератури, Милорад Павич. 

П’єсу дійсно можна зрівняти з ресторанним меню: спочатку йдуть кілька видів закусок, потім – основна страва, і, нарешті – широкий вибір десертів. Таким чином, любовний роман Петкутіна і Калини в один вечір може завершиться хепі-ендом, в інший – трагічно. Три варіанти фіналу, задіяні велика, сцени «Під дахом», «Під колом» та театр-кафе, і загалом – вся будівля театру! Такого у нас ще не було!

Середньовічна історія дивним чином стане співзвучною сьогоднішньому дню. Разом із артистами театру, у життя її втілить режисер-постановник, заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк. Художники-постановники – Сергій та Наталка Ридванецькі. 

Щойно ми зовсім трішки привідкрили завісу та анонсували вам незвичний, нестандартний, цікавий проект, який виходить за межі реальності – «Вічність і ще один день». Слідкуйте за новинами!

 

Театр готує  імерсійну виставу-меню для театральної вечері «Вічність і ще один день»