"Херсонська актриса заспіває на Бродвеї"
05 лютого
Херсонська актриса заспіває на Бродвеї

Херсонський театр – творчий хаб, який працює не покладаючи рук задля того, аби радувати своїх глядачів новинками.

Тож не дивно, що днями розпочалась робота над новою виставою. Кілька місяців поспіль над сценарієм працював автор ідеї – Сергій Новачук. Тепер же, до режисерської роботи приступила заслужений діяч мистецтв Ірина Корольова.

Назва майбутньої вистави – «Моя мрія - Бродвей». За жанром – це романтичний мюзикл. Цікаво, що головну роль у цій виставі виконає актриса-вокалістка театру, улюблениця херсонських глядачів – Таїсія Новачук. Для неї – це перша головна роль такого характеру.

Режисер вистави Ірина Корольова трішки привідкрила завісу і розповіла про цю роботу: «Романтичний мюзикл «Моя мрія – Бродвей» – це історія простої дівчинки, яка мріяла стати актрисою бродвейського театру. Ми розповідаємо, як вона йде до цієї мрії, які перепони трапляються на її шляху, які люди їй допомагають, або перешкоджають.

Оскільки це мюзикл, то ми готуємо багато музичних номерів. Задіяні заслужені артисти: Руслан Вишнивецький, Ружена Рубльова, Сергій Михайловський, а у головній ролі – наша молода актриса Таїсія Новачук.

Варто зауважити, що вона брала участь у багатьох виставах, у концертних програмах, у різноманітних шоу, але перша серйозна головна роль – це роль Джесіки. Сподіваюсь, що вистава буде цікава і дорослим, і молоді, адже пов’язана з сучасністю, там є і фейсбук, й інстаграм, без яких молодь вже не уявляє свого життя…».

Над сценографією та костюмами працює заслужений художник України Ольга Гоноболіна. У виставі також будуть задіяні два балети, два хормейстери і два балетмейстери. Прем’єра запланована з 6-го по 11-те березня.

Єлизавета ТАРАСОВА