"Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі"
13 листопада
Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі

Театр йде назустріч глядачам. Тепер у стінах храму Мельпомени показують не тільки вистави та концертні програми, а й ретрофільми. 

Влітку глядачі збиралися на покази фільмів 60-х у лісі на базі відпочинку «Чумацька криниця». Тепер же подивитися старі добрі кінокартини на великому екрані можна й у театр-кафе.

Почали з однієї із найкасовіших стрічок «Випускник». Знята американським режисером Майком Ніколсом, вона була номінована на сім премій «Оскар», серед них – і за кращу режисуру. 

Дастін Гоффман на екрані, заслужений артист України Сергій Михайловський та артисти оркестру на сцені… Ретрохіти, цікаві тематичні фотозони… Атмосфера вечора перенесла присутніх у незабутні 60-ті… Мало говорити, це треба побачити на власні очі!

 

Знімкував Вадим Гнідаш

 

Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі Ретрокіно у театрі: це треба побачити на власні очі