"Олександр Книга: «Змішані почуття від повернення у рідне місто і рідний мистецький дім»"
20 листопада
Олександр Книга:  «Змішані почуття від повернення у рідне місто і рідний мистецький дім»

Олександр Книга:

«Змішані почуття після повернення у рідне місто і рідний мистецький дім. Радість від зустрічі та сум від якогось огидного відчуття, що всім цим користувались якісь не зовсім охайні, м’яко кажучи, люди. Навіть у роті з’являється відчуття гіркоти і трішки нудить. 

Але ти бачиш очі своїх друзів, перехожих, а вони світяться! Світяться радістю! Вони говорять: «Нічого, що десять днів немає світла і води, головне, що НЕМАЄ орків». Чути вибухи прольотів, але на вулицях люди навіть не реагують на них, - отримують гуманітарну допомогу, заряджають біля генераторів телефони і привітно махають військовим ЗСУ. 

Херсонці дійсно незламні! І щоб ще більше підтримати їхній бойовий дух та позитивний настрій, ми намагатимося якнайшвидше відновити роботу театру Куліша у нашому рідному місті!

До Херсона завітав міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, а також багато інших гостей. Міністр приїхав із подарунками: книжками для бібліотек і полотнами українських художників для музею. А ще з ідеєю культурного десанту митців столиці до нашого міста як тільки для цього буде безпечна можливість.

Тож, працюємо заради нашої спільної ПЕРЕМОГИ!»

Олександр Книга:  «Змішані почуття від повернення у рідне місто і рідний мистецький дім» Олександр Книга:  «Змішані почуття від повернення у рідне місто і рідний мистецький дім» Олександр Книга:  «Змішані почуття від повернення у рідне місто і рідний мистецький дім» Олександр Книга:  «Змішані почуття від повернення у рідне місто і рідний мистецький дім»