"Художня галерея у театрі"
16 вересня
Художня галерея у театрі

У театрі Куліша не вперше проходять виставки художніх робіт. Театр розвивається на сцені і поза нею.  Із великим задоволенням ми відкриваємо свої двері талановитим митцям нашого міста, адже мистецтво робить цей світ кращим.

Раніше в театрі експонувались роботи заслуженої художниці України Ольги Гоноболіної, художників Ірини Іванюк та Олександра Печерського, а також творчі роби студентів – переможців Всеукраїнського конкурсу книжкового знаку.

Під час Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» до нас приїжджають митці з усієї України, серед них глядачам могли запам’ятатись художні роботи заслуженої журналістки України Світлани Леонтьєвої і головного художника Національного академічного драматичного театру ім. І.Франка Андрія Олександровича-Дочевського.

У цьому сезоні ми запрошуємо глядачів переглянути роботи двох художниць Ольги Ларіної та Єлизавети Шваб.

Єлизавета Шваб: «Мою увагу завжди привертала людина. Люди такі цікаві, незвичні, в них стільки краси і емоцій, спостерігати за людиною можна безкінечно… В наших обличчях, в наших очах, міміці так багато інформації, що інколи достатньо одного погляду для того, щоб пізнати людину».

Ольга Ларіна: «Якщо живопис – це море, то акварель – справжня перлина! Це складна, але водночас чарівна техніка. У художньому світі вона вважається непростою. Якщо роботу маслом, теоретично, можна повторити, то акварель – ніяк! І я до сих пір відкриваю для себе її межі».

 

Переглянути виставку можна перед початком вистави або в антракті.

 

Роботи О.Ларіної експонуються у правому крилі, фойє 2-го і 3-го поверхів.

Роботи Є.Шваб експонуються у лівому крилі, фойє 1,2 і 3-го поверхів.

Художня галерея у театрі Художня галерея у театрі