"Херсонський театр побував зі святковою програмою в області"
28 серпня
Херсонський театр побував зі святковою програмою в області

У межах святкування Дня Незалежності України творча група Херсонського театру ім. М. Куліша виїхала зі святковою програмою у Горностаївський та Великолепетиський райони.

Свою програму колектив театру розпочав у Ольгіно Горностаївського району. Актори представили програму, присвячену святкуванню дню незалежності, і привітали ольгівчан із власним святом – 150 років з дня заснування села.

Користуючись нагодою заступник генерального директора з творчих питань Ірина Корольова вручила почесні відзнаки працівникам театру:

Почесна грамота Міністерства культури:

Євген Гамаюнов, артист драми

Наталя Вишневська, артистка-вокалістка

 

Почесна грамота Херсонської обласної державної адміністрації:

Євгенія Бусс, артистка балету

 

Почесна грамота Херсонської обласної ради:

Костянтин Рогань, артист драми

Григорій Воронін, артист оркестр

 

Почесна грамота начальника управління культури Херсонської обласної державної адміністрації:

Валерій Гайффулін, артист драми

Владислав Буренко, артист балету

Ірина Буренко, артистка балету

Гліб Малига, артист балет

Ольга Уварова, артистка оркестру

 

Потім колектив театру завітав до Великої Лепетихи, де на центральній площі відбувся святковий концерт. Глядачі гарно приймали різнобарвну програму, яка закінчилась майже о десятій вечора.

Вкінці прозвучала пропозиції повторити зустріч із глядачами області у листопаді до дня працівника сільського господарства.

Дивіться фото далі.

 

 

 

Херсонський театр побував зі святковою програмою в області Херсонський театр побував зі святковою програмою в області Херсонський театр побував зі святковою програмою в області Херсонський театр побував зі святковою програмою в області Херсонський театр побував зі святковою програмою в області Херсонський театр побував зі святковою програмою в області