"Херсон святкував Міжнародний день театру аж 3 дні!"
25 березня
Херсон святкував Міжнародний день театру аж 3 дні!

Херсон святкував Міжнародний день театру аж 3 дні – з 23 по 25 березня!

Почали із моновистави «Кицька на спогад про темінь». Це постановка Сергія Павлюка за п’єсою Неди Нежданої, яка пройшла трансформацію з херсонських майданчиків просто неба і сцени столичного театру до особливої сцени #артхаб_в_укритті, від історії з книжки до історії власного досвіду життя в окупації.

Що робити, коли тебе огортає суцільна темінь? Коли на серці так багато болю та страшних спогадів, які не дають жити? Що робити, коли ти стала біженкою? Без дому, але з трьома кошенятами на руках? Як усе це могло статись? Жінка варить борщ і розповідає свою сумну історію…

Вистава відбулась у межах проєкту «Супротив Херсонщини» разом з БФ «Support Kherson».

На другий святковий день в #артхаб_в_укритті відбулось аж дві події!

До Міжнародного дня театру – показ моновистави «Юда» режисера, з.д.м.У. Сергія Павлюка за п’єсою Лесі Українки «На полі крові». Головну та єдину роль у виставі виконує з.а.У. Сергій Михайловський. 

А також, пройшов концерт з нагоди Дня Національної гвардії України! До участі долучилися артистки театру Тетяна Мисак та Наталя Вишневська, з.а.У. Сергій Михайловський і з.д.м.У Олексій Пономарьов. Хормейстер – Валерія Мавріді-Михайловська.

Також сьогодні ми гастролювали Херсонщиною – жителі деокупованої Томиної Балки відвідали моновиставу «Кицька на спогад про темінь» за участю артистки Ольги Бойцової!

Покази вистав відбулися у межах проєкту «Супротив Херсонщини» разом з БФ «Support Kherson».

На третій святковий день в #артхаб_в_укритті відбулась концертна програма «#МИ_ВДОМА»! 

У залі яблуку не було де впасти – херсонці так сумують за театром! 

Зі святом глядачів вітали з.а.У. Сергій Михайловський, вокалістки театру Тетяна Мисак та Наталя Вишневська, а також з.д.м.У Олексій Пономарьов. Ведуча – з.а.У. Тетяна Проворова. Хормейстер – Валерія Мавріді-Михайловська. Головний диригент – Артем Філенко. Скрипка – Ольга Уварова. 

Тим часом у деокупованій Музиківці відбувся показ моновистави «Кицька на спогад про темінь» за участю артистки Ольги Бойцової!