"Діджей, устриці та келих вина: у цьому сезоні відбулась перша «Театральна кухня»"
01 листопада
Діджей, устриці та келих вина: у цьому сезоні відбулась перша «Театральна кухня»

«Театральна кухня з Олександром Книгою» – це унікальний проєкт Херсонського театру, який передбачає живе спілкування з гостем, концертну програму та спільне приготування страви.

Ведучий цього шоу – народний артист України, генеральний директор театру Олександр Книга, ділиться своїм кулінарним рецептом та веде діалог з гостем. Однак, цього разу захід відбувся зовсім у новому форматі.

Адже до традиційного музичного супроводу, яким зазвичай зустрічає глядачів оркестр, доєднався діджей Artvone, що створив особливий настрій до початку заходу та в антракті.

Глядачі мали змогу скуштувати устриці, поспілкуватись один з одним за келихом вина (який входив у ціну квитка), а також отримати пораду від спеціально запрошеної зіркової гості -– знаної в Україні спеціалістки з SMM-технологій чарівної Анни Тільняк.

Якщо раніше формат «Театральної кухні» передбачав анонімне спілкування, то цього вечора «четверта стіна», що розділяла глядачів і виступаючих, була зруйнована вщерть. Адже кожен бажаючий міг поставити будь-яке питання вголос та отримував на нього чітку, аргументовану відповідь.

Подивували і артисти-вокалісти концертної програми, режисером якої був Сергій Новачук. Фантастичні артистки: Таїсія Новачук, Вікторія Кириченко, Наталя Вишневська, Тетяна Мисак, а також мужні Валерій Гайфулін та Костянтин Рогань запалювали та дарували відмінний настрій, якого так не вистачає осінніми вечорами.

В рамках заходу була презентована нова колекція дизайнерки Олександри Сікоєвої від Kniga art studio, яка нещодавно побувала в Парижі. Це був справжній перфоменс, адже колекцію продемонстрували дівчатка танцювальної студії «Інсайт».

Та не зважаючи на ноу-хау, якими театрали дивували, Олександр Книга разом з Анною Тільянк таки приготували фірмову страву, пригостивши нею глядачів.

Наступними гостями на «Театральній кухні» будуть Брати Капранови – популярні в Україні книговидавці та письменники.