"День незалежності з Україною в серці"
25 серпня
День незалежності з Україною в серці

Херсонці відзначили головне свято країни – День незалежності - «З Україною в серці». Туристично-мистецьку акцію на Станіславських скелях організував Херсонський театр ім.М.Куліша за підтримки Станіславської громади, Херсонської облдержадміністрації та Департаменту реалізації гуманітарної політики ХОДА. 

На плато поблизу гранд-каньйону лунали класичні та сучасні композиції у супроводі оркестру театру, працювали цікаві фотозони. Чудова музика, творча атмосфера та краса навколо – що могло бути кращим у цей святковий день?

Музична програма на Станіславських скелях відбулася вдруге – червень запам’ятався глядачам акустичним концертом, приуроченим до Дня Конституції.

«Хтось приїхав вперше та із захопленням відкрив для себе це неймовірне місце. А хтось тут бував раніше та з радістю повертається знову і знову», – зазначив директор театру Олександр Книга.

День незалежності з Україною в серці День незалежності з Україною в серці День незалежності з Україною в серці День незалежності з Україною в серці День незалежності з Україною в серці День незалежності з Україною в серці День незалежності з Україною в серці