"Акція на підтримку лікарів"
01 листопада
Акція на підтримку лікарів

Театр почав чергову акцію на підтримку лікарів. Ми вже присвячували медикам оди та пісні, організовували флешмоб у соціальних мережах #я_ціную_лікарів, у межах якого користувачі публікували фото в масках із табличками на кшталт «я одягаю маску, адже ціную лікарів», за що отримували квитки до театру. Цього ж разу даруємо медикам моральне розвантаження та позитивні емоції – запрошення на різні вистави!

1 листопада, у перший день акції, ми завітали до трьох лікарень: Херсонського обласного онкологічного диспансеру, Херсонської міської клінічної лікарні ім. О.С.Лучанського та Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є.Є.Карабелеша.

«Весь колектив театру хоче вручити вам ці запрошення та подякувати за вашу нелегку роботу. Наразі ви на передовій – рятуєте людям життя, а ми хочемо врятувати ваші душі, тому запрошуємо до театру», – так вітав лікарів головний адміністратор В’ячеслав Вандрашек.

Завтра буде продовження акції – співробітники завітають ще до кількох медичних закладів. У планах відвідати всі державні лікарні.

Акція на підтримку лікарів Акція на підтримку лікарів