"8 посмішок до свята весни"
10 березня
8 посмішок до свята весни

З чого починається весна? З перших пролісків чи з першого сонячного промінця? А, може, з першої щасливої посмішки коханої жінки, яка, тримаючи у руках перші весняні квіти, щасливо мружиться від теплого сонячного світла? Міркуючи про це, трупа Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша надихнулась на створення шоу-програми «8 посмішок весни». 

«Ми не згадуватимемо про історію виникнення свята, а зробимо все для того, щоб подарувати жінкам вечір, наповнений позитивними емоціями, музикою і співами», – зазначає режисерка-постановниця, заслужена діячка мистецтв України Ірина Корольова.

І, дійсно, святкове шоу для коханих вийшло незабутнім. Разом із артистами, глядачі пригадували свою першу ляльку, співали світові шлягери, танцювали під популярні українські хіти. Гості вечора побували у кабаре, перенеслись у Рітц та Париж, завітали на яскраві шоу «Бурлеск» і «Диско-попурі» тощо.

Не менш цікаво було спостерігати за ведучими вечора. Спочатку їх було 9-ро: Олександр Мудрий та 8 чарівник жінок, ті самі 8 посмішок весни, які підключилися онлайн (транслювали їх на екранах біля сцени). І врешті-решт, ведучий обрав ту єдину і після антракту вів вечір разом із нею.

«Нeзвaжaючи нa кapaнтин, xpaм Мeльпoмeни нe мiг залишити xepcoнцiв бeз свята, приуроченого дo Мiжнapoднoгo жiнoчoгo дня, аджe цe вжe cтaлo хорошою тpaдицiєю. Ta й квитки дo тeaтpу – чудoвий пoдapунoк з будь-якої нагоди», – переконаний художній керівник ХОАМДТ ім. М.Куліша, народний артист України Олександр Книга.

І, дійсно, охочих прийти на програму було чимало. Усі п’ять днів – із 5 по 9 березня – були аншлаги. Квитки розкупили задовго до заходу. Чоловіки впоралися! І, вочевидь, аби якомога більше жінок потрапило на шоу, що проводилось із карантинними обмеженнями (соціальна дистанція, маски…), пожертвували своїми місцями – глядацька зала була заповнена переважно представницями прекрасної половини суспільства.

За чисельними проханнями глядачів «8 посмішок весни» відбудеться й 20 березня. Тож, хто не встиг побувати на святі – мерщій за квитками!

 

8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни 8 посмішок до свята весни